Küçük Dünyam Çocuk Kampüsü, Giresun Kreş ve Gündüz Bakım Evi

  • 19.09.2017 'de eklendi
  • 2619   kez görüntülendi
Firmayı Paylaş - Herkes Görsün
Küçük Dünyam Çocuk Kampüsü, Giresun Kreş ve Gündüz Bakım Evi

İLETİŞİM BİLGİLERİMİZ


 

Sosyal Medyada Biz


 

HAKKIMIZDA


Küçük Dünyam Çocuk Kampüsü, Giresun Kreş ve Gündüz Bakım Evi
Çalışan annelerin en büyük sorunu olan çocuk bakım ihtiyacı nedeniyle, 2-6 yaş arası çocuklara yönelik olarak tasarlanmış, özel mimari ile inşa edilmiş kreşimiz, 2017-2018 Eğitim-Öğretim döneminde hizmete girmiştir.

Kreşimizde, çocuklarımızın en iyi eğitimi alması amacının yanında, güvenlikleri ve konforları açısından da üst düzey detaylar göz önünde tutulmuştur.Küçük Dünyam Çocuk Kampüsü, çevre yerleşim yerleri için kolaylıkla ulaşılabilecek konumu, ,izlediği eğitim metodları ve profesyonel kadrosu ile sizlere en iyi hizmeti verme yolunda ilerleyecektir.

Okulumuzda "Her çocuk özeldir" ilkesi doğrultusunda öğrenci merkezli bir anlayış benimsenir. Kendine güvenen, özgür, bağımsız kararlar alıp uygulayabilen, insani değerlere sahip, yaratıcı, girişken, etkili iletişim kurabilen, sorun çözebilen bireyler yetiştirmek temel hedefimizdir.

"Dünyamız küçük hedefimiz büyük" sloganı ile yola çıktığımız Kreşimizde, çocuklarımızın kendilerini özel ve ayrıcalıklı hissetmeleri için çalışırız. Velilerimiz, çocuklarını onlar kadar iyi tanıyan ve anlayan deneyimli eğitmenlere emanet ettiklerini bilir,eğitmenlerimiz her çocuğumuza geleceğin lideri, sanatçısı, düşünürü, iş adamı gözüyle yaklaşır ve onların farklılıklarını, yeteneklerini ortaya çıkarmaya çalışır. Tüm çocukların potansiyellerinin en üst düzeye çıkması öncelikli hedeflerimizdendir.

Mutlu bir ekiple, mutlu nesiller yetiştirme gayretindeyiz. Gelecek güzel günlerde de siz velilerimiz ve parıldayan gençlerimizle buluşmak dileğiyle.

Özlem PEKDEMİR
Kurucu / Okul Müdürü

 

FOTO GALERİMİZ - REFERANSLARIMIZ


 

TANITIM VİDEOMUZ


 
Küçük Dünyam Çocuk Kampüsü, Giresun Kreş ve Gündüz Bakım Evi Adresi, Küçük Dünyam Çocuk Kampüsü, Giresun Kreş ve Gündüz Bakım Evi Adres Bilgisi, Küçük Dünyam Çocuk Kampüsü, Giresun Kreş ve Gündüz Bakım Evi Adresi Nerede?, Küçük Dünyam Çocuk Kampüsü, Giresun Kreş ve Gündüz Bakım Evi'a Nasıl Gidebilirim?, Küçük Dünyam Çocuk Kampüsü, Giresun Kreş ve Gündüz Bakım Evi Telefonu, Küçük Dünyam Çocuk Kampüsü, Giresun Kreş ve Gündüz Bakım Evi Telefon Numarası, Küçük Dünyam Çocuk Kampüsü, Giresun Kreş ve Gündüz Bakım Evi Telefon Numaraları, Küçük Dünyam Çocuk Kampüsü, Giresun Kreş ve Gündüz Bakım Evi WhatsApp Numarası, Küçük Dünyam Çocuk Kampüsü, Giresun Kreş ve Gündüz Bakım Evi Mail Adresi Ne?, Küçük Dünyam Çocuk Kampüsü, Giresun Kreş ve Gündüz Bakım Evi E-Posta Adresi Ne?, Küçük Dünyam Çocuk Kampüsü, Giresun Kreş ve Gündüz Bakım Evi Eposta Adresi Ne?, Küçük Dünyam Çocuk Kampüsü, Giresun Kreş ve Gündüz Bakım Evi Konumu, Küçük Dünyam Çocuk Kampüsü, Giresun Kreş ve Gündüz Bakım Evi Nerede, Küçük Dünyam Çocuk Kampüsü, Giresun Kreş ve Gündüz Bakım Evi Harita Konumu, Küçük Dünyam Çocuk Kampüsü, Giresun Kreş ve Gündüz Bakım Evi Google Konumu, Küçük Dünyam Çocuk Kampüsü, Giresun Kreş ve Gündüz Bakım Evi Yandex Konumu, Küçük Dünyam Çocuk Kampüsü, Giresun Kreş ve Gündüz Bakım Evi Harita Konum Bilgisi, Küçük Dünyam Çocuk Kampüsü, Giresun Kreş ve Gündüz Bakım Evi Ne İş Yapar?, Küçük Dünyam Çocuk Kampüsü, Giresun Kreş ve Gündüz Bakım Evi Sahibi Kimdir?, Küçük Dünyam Çocuk Kampüsü, Giresun Kreş ve Gündüz Bakım Evi Fotoğrafları, Küçük Dünyam Çocuk Kampüsü, Giresun Kreş ve Gündüz Bakım Evi Sosyal Medya Hesapları, Küçük Dünyam Çocuk Kampüsü, Giresun Kreş ve Gündüz Bakım Evi İli, Küçük Dünyam Çocuk Kampüsü, Giresun Kreş ve Gündüz Bakım Evi İlçesi, Küçük Dünyam Çocuk Kampüsü, Giresun Kreş ve Gündüz Bakım Evi Tanıtım Videosu gibi bilgileri en detaylı şekilde web sayfamız üzerinden sunmayı hedefliyoruz.

Yasal Uyarı

Yasal Uyarı

Bu web sayfası MET AJANS bünyesinde "Online Firma Kataloğu" olarak hizmet vermektedir. Sektörde hizmet veren firmaların, yararlanıcılar tarafından internet ortamında kolay bulunabilmesi ve firma ulaşılabilirliğinin artırılması temel amacını taşımaktadır. Firma adresleri genel olarak firmaların kendi istekleri doğrultusunda bize ulaşmaları sonucunda rehberimize kaydedilmiştir. Bu web sayfasının; bünyesinde listelenen firmalar ile, "firma rehberimizde yer almalarının haricinde" bir ilişkisi yoktur. Rehberimizde yer almak istemeyen firmaların, sitemizdeki iletişim alanından bizlere ulaşması halinde ( teyit etmek için sistemimize kayıtlı firma aranacaktır ) firmaları rehberden kaldırılacaktır. Rehberimizde yer alan tüm firmaların arama motorlarında ilk sırada olmalarını diliyoruz...