Giresun SDM İnşaat

  • 11.02.2017 'de eklendi
  • 2592   kez görüntülendi
Firmayı Paylaş - Herkes Görsün
Giresun SDM İnşaat

İLETİŞİM BİLGİLERİMİZ


 

Sosyal Medyada Biz


 

HAKKIMIZDA


Giresun SDM İnşaat Taahhüt, MüteahhitAdres : Teyyaredüzü Mah. Şehit Tuğgeneral Bahtiyar Aydın Cad. No:53/B GİRESUN 

Tel : 0 (454) 270 27 77

GSM : 0 (532) 692 55 74

Firmamız inşaat sektöründe uzun yılların vermiş olduğu bilgi ve birikim ile Sayın Ali ÖZDEMİR tarafından 2016 yılından kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana ortaya koyduğu istikrarlı performansıyla sürdürülebilir bir büyüme örneği sergileyerek Giresun halkına yatırım ve yeni yaşam alanları oluşturmaya devam etmektedir.

Firmamız; inşaat ve taahhüt sektöründe başarı çalışmalarını sürdürmektedir. Firmamız bugün kaliteli ve güvenilir bir inşaat firması, örnek bir girişimci ve güçlü bir yerel yatırımcı olarak dikkat çekmektedir.

Geliştirdiğimiz proje sayesinde şehirde insanlarımızın nefes alabileceği huzurlu ve mutlu yaşam alanları inşaa etmeye devam etmektedir.

 

FOTO GALERİMİZ - REFERANSLARIMIZ


 

TANITIM VİDEOMUZ


Tanıtım Videosu Eklenmemiş!

 
Giresun SDM İnşaat Adresi, Giresun SDM İnşaat Adres Bilgisi, Giresun SDM İnşaat Adresi Nerede?, Giresun SDM İnşaat'a Nasıl Gidebilirim?, Giresun SDM İnşaat Telefonu, Giresun SDM İnşaat Telefon Numarası, Giresun SDM İnşaat Telefon Numaraları, Giresun SDM İnşaat WhatsApp Numarası, Giresun SDM İnşaat Mail Adresi Ne?, Giresun SDM İnşaat E-Posta Adresi Ne?, Giresun SDM İnşaat Eposta Adresi Ne?, Giresun SDM İnşaat Konumu, Giresun SDM İnşaat Nerede, Giresun SDM İnşaat Harita Konumu, Giresun SDM İnşaat Google Konumu, Giresun SDM İnşaat Yandex Konumu, Giresun SDM İnşaat Harita Konum Bilgisi, Giresun SDM İnşaat Ne İş Yapar?, Giresun SDM İnşaat Sahibi Kimdir?, Giresun SDM İnşaat Fotoğrafları, Giresun SDM İnşaat Sosyal Medya Hesapları, Giresun SDM İnşaat İli, Giresun SDM İnşaat İlçesi, Giresun SDM İnşaat Tanıtım Videosu gibi bilgileri en detaylı şekilde web sayfamız üzerinden sunmayı hedefliyoruz.

Yasal Uyarı

Yasal Uyarı

Bu web sayfası MET AJANS bünyesinde "Online Firma Kataloğu" olarak hizmet vermektedir. Sektörde hizmet veren firmaların, yararlanıcılar tarafından internet ortamında kolay bulunabilmesi ve firma ulaşılabilirliğinin artırılması temel amacını taşımaktadır. Firma adresleri genel olarak firmaların kendi istekleri doğrultusunda bize ulaşmaları sonucunda rehberimize kaydedilmiştir. Bu web sayfasının; bünyesinde listelenen firmalar ile, "firma rehberimizde yer almalarının haricinde" bir ilişkisi yoktur. Rehberimizde yer almak istemeyen firmaların, sitemizdeki iletişim alanından bizlere ulaşması halinde ( teyit etmek için sistemimize kayıtlı firma aranacaktır ) firmaları rehberden kaldırılacaktır. Rehberimizde yer alan tüm firmaların arama motorlarında ilk sırada olmalarını diliyoruz...