Medyum Erhan Hoca - Giresun Medyum

  • 05.01.2017 'de eklendi
  • 2549   kez görüntülendi
Firmayı Paylaş - Herkes Görsün
Medyum Erhan Hoca - Giresun Medyum

İLETİŞİM BİLGİLERİMİZ


 

Sosyal Medyada Biz


 

HAKKIMIZDA


Medyum Erhan Hoca - Giresun Medyum

Medyum Erhan Hoca  GSM : 0 532 313 7449

GEREKÇEMİZ
1- Toplumsal baskılar ve modern olduğuna inanılan yaşam tarzı nedeniyle insanlar üzerinde oluşan yoğun enerji birikimi,
2- Neredeyse tamamen madde merkezli yaşama hedefinin getirdiği stres yükü ve bunlara bağlı olarak bireylerin birbirlerinden uzaklaşması, 3- Yalnız kalmakla rahatlama sağlanacağı zannedildiği halde gittikçe daralan bir çemberin içinde nefes alınamaz hale gelinmesi, yaşadığımız şu günlerde toplumumuzun en ciddi problemi haline gelmiştir. 

 

Hakkımızda
1- Toplumsal baskılar ve modern olduğuna inanılan yaşam tarzı nedeniyle insanlar üzerinde oluşan yoğun enerji birikimi, 2- Neredeyse tamamen madde merkezli yaşama hedefinin getirdiği stres yükü ve bunlara bağlı olarak bireylerin birbirlerinden uzaklaşması, 3- Yalnız kalmakla rahatlama sağlanacağı zannedildiği halde gittikçe daralan bir çemberin içinde nefes alınamaz hale gelinmesi, yaşadığımız şu günlerde toplumumuzun en ciddi problemi haline gelmiştir.

 

Misyonumuz ve Vizyonumuz
Medyum Erhan Hoca, cinler alemi konusunda eksik, yetersiz ve kafa karıştıran bilgilerle donatılmış toplumumuza , konunun aydınlatılması, bilinmeyen gerçeklerin daha kolay anlaşılabilmesi adına bireylerin gelişimine katkıda bulunmayı görev edinen,


Dayanağımız
Alemlerin Yaratıcısı olan Yüce Allah'ın bizlere, kul'u ve elçisi olan Hz. Muhammed (S.A.V.) efendimiz aracılığıyla bildirdiği Hak Din olan İslamiyet'in eşsiz ve büyük Kitabı "Kur'an-ı Kerim" de bildirildiği ve aynı zamanda yine Peygamberimiz Hz. Muhammed (S.A.V.) efendimizin değerli ifadelerinden de anlaşıldığı üzere, Allah , İnsanları ve Cinleri sadece kendisine kulluk ve ibadet etmeleri için yaratmıştır.
www.medyumerhanhoca.com

 

FOTO GALERİMİZ - REFERANSLARIMIZ


 

TANITIM VİDEOMUZ


 

HARİTA ve KONUM BİLGİLERİMİZ


Medyum Erhan Hoca - Giresun Medyum Adresi, Medyum Erhan Hoca - Giresun Medyum Adres Bilgisi, Medyum Erhan Hoca - Giresun Medyum Adresi Nerede?, Medyum Erhan Hoca - Giresun Medyum'a Nasıl Gidebilirim?, Medyum Erhan Hoca - Giresun Medyum Telefonu, Medyum Erhan Hoca - Giresun Medyum Telefon Numarası, Medyum Erhan Hoca - Giresun Medyum Telefon Numaraları, Medyum Erhan Hoca - Giresun Medyum WhatsApp Numarası, Medyum Erhan Hoca - Giresun Medyum Mail Adresi Ne?, Medyum Erhan Hoca - Giresun Medyum E-Posta Adresi Ne?, Medyum Erhan Hoca - Giresun Medyum Eposta Adresi Ne?, Medyum Erhan Hoca - Giresun Medyum Konumu, Medyum Erhan Hoca - Giresun Medyum Nerede, Medyum Erhan Hoca - Giresun Medyum Harita Konumu, Medyum Erhan Hoca - Giresun Medyum Google Konumu, Medyum Erhan Hoca - Giresun Medyum Yandex Konumu, Medyum Erhan Hoca - Giresun Medyum Harita Konum Bilgisi, Medyum Erhan Hoca - Giresun Medyum Ne İş Yapar?, Medyum Erhan Hoca - Giresun Medyum Sahibi Kimdir?, Medyum Erhan Hoca - Giresun Medyum Fotoğrafları, Medyum Erhan Hoca - Giresun Medyum Sosyal Medya Hesapları, Medyum Erhan Hoca - Giresun Medyum İli, Medyum Erhan Hoca - Giresun Medyum İlçesi, Medyum Erhan Hoca - Giresun Medyum Tanıtım Videosu gibi bilgileri en detaylı şekilde web sayfamız üzerinden sunmayı hedefliyoruz.

Yasal Uyarı

Yasal Uyarı

Bu web sayfası MET AJANS bünyesinde "Online Firma Kataloğu" olarak hizmet vermektedir. Sektörde hizmet veren firmaların, yararlanıcılar tarafından internet ortamında kolay bulunabilmesi ve firma ulaşılabilirliğinin artırılması temel amacını taşımaktadır. Firma adresleri genel olarak firmaların kendi istekleri doğrultusunda bize ulaşmaları sonucunda rehberimize kaydedilmiştir. Bu web sayfasının; bünyesinde listelenen firmalar ile, "firma rehberimizde yer almalarının haricinde" bir ilişkisi yoktur. Rehberimizde yer almak istemeyen firmaların, sitemizdeki iletişim alanından bizlere ulaşması halinde ( teyit etmek için sistemimize kayıtlı firma aranacaktır ) firmaları rehberden kaldırılacaktır. Rehberimizde yer alan tüm firmaların arama motorlarında ilk sırada olmalarını diliyoruz...